• Str Mosoaia 48-50
  • office@imprimare-textile.ro
  • Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Acceptarea termenilor si a conditiilor site-ului imprimare-textile.ro

Folosind site-ul imprimare-textile.ro („Serviciu” sau „Site” sau „imprimare-textile” sau „imprimare-textile.ro” ), sunteţi de acord să respectaţi termenii şi condiţiile, incluzând orice schimbări ulterioare. Daca nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni și cu politicile noastre: Politica de ConfidențialitatePolitica de utilizare Cookie-uri, vă rugăm să nu folosiţi serviciile noastre.

Comunicare si confidenţialitate

Sunteţi de acord ca imprimare-textile.ro să vă trimită comunicate în legătură cu Serviciile noastre, prin email.

Limitarea răspunderii

În niciun caz imprimare-textile.ro nu va fi răspunzător pentru orice daună directă sau indirectă (inclusiv dar nu limitat la imposibilitatea de utilizare, pierderea de profit sau pierderea de date) legate sau nu de contract, capitaluri proprii sau altfel ce reies din folosirea sau imposibilitatea de a folosi acest site sau a materialelor din acest site sau rezultate din folosirea neautorizata a serviciilor sau de modificare a datelor.

Încetarea Serviciilor

Ne rezervăm dreptul de a încheia contractul în orice moment.

Condiţii

Putem să modificăm sau să terminăm serviciile oricând, pentru orice motiv, fără înştiinţare. Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii şi Condiţiile oricând fără înştiinţare. Va rugăm să revizuiţi regulat Termenii şi Condiţiile. Putem de asemenea să anulăm conturi şi conţinut ce conţine informaţii cu conţinut ilegal, ofensiv, ameninţător, obscen sau orice material ilegal. Vom şterge conţinutul care încalcă orice drept relatat în Termenii şi Condiţii. Preturile afisate pe acest site nu reprezinta obligatii contractuale.

Proprietate intelectuală

Imprimare-textile.ro nu solicita niciun drept privind materialele pe care le trimiteti. Sunteţi de acord că imprimare-textile.ro deţine toate drepturile privind serviciul, incluzând fără a fi limitat la drepturile de proprietate intelectuală, şi că aceste drepturi sunt protejate de legile în vigoare din România si Uniunea Europeană. Sunteţi de acord că nu veţi copia, reproduce, modifica sau crea lucrari derivate din acest Serviciu (imprimare-textile.ro).

Politica de confidențialitate

Pentru mai multe detalii privind confidențialitate datelor, vă rugăm să consultați pagina: Politica de confidențialitate.

 

TERMENI ȘI CONDIȚII

Utilizarea site-ului www.imprimare-textile.ro presupune ca sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

DREPTURI DE AUTOR ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DE NATURĂ PERSONALĂ

Conținutul site-ului este, in totalitate, proprietatea firmei SC XPLICIT APPAREL SRL cu sediul in Bucuresti, strada Victor Brauner 34-38, CUI 43573901, J40/643/2021. Copierea si utilizarea conținutului site-ului www.imprimare-textile.ro, indiferent de natura sa, este strict interzisă și ilegală. In acest sens, conținutul include si nu se rezuma doar la poze, descrierea produselor, descrierea denumirilor produselor si orice element ce face parte din promovarea și a site-ului in sine.

SC XPLICIT APPAREL SRL respecta legile în vigoare, mai precis Legea nr. 667/2001 completată cu Legea nr. 506/2004 privind utilizarea informațiilor de natură personală.

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

SC XPLICIT APPAREL SRL nu garantează ca toate informațiile sunt actualizate la zi, în ceea ce privește disponibilitatea produselor la prețurile afișate. Compania își rezervă dreptul de a modifica fără notificare oricare din informațiile legate de produse sau marca în sine.

Politica de confidentialitate

Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale SC XPLICIT APPAREL SRL, cu sediul în Bucuresti, Victor Brauner 34-38.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont.

Scopurile și temeiurile de prelucrare

III.1. Dacă sunteți client al site-ului se prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

• pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

• pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de noi, prin intermediul Site-ului.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Se vor prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, SC XPLICIT APPAREL SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină SC XPLICIT APPAREL SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

• pentru administrarea Site-ului;

• în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale;

• pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;

• pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;

• pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;

• atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.